vrijdag 9 maart 2012

favorieten van de maand februari

ja ja ik weet het ik ben al weer 9 dagen te laat. Want het is al lang maart. Maar toch wilde ik graag nog even mijn favorieten laten zien. ook om te laten zien wat ik zo dagelijks gebruik.

















In onze vorige post liet Keava al weten dat we beiden gek zijn op kokos. Nou was ik laat bij de bodyshop en heb z'n leuk pakketje gekocht met kokos shower cream, body butter, body schrub en een spons voor 12.- in totaal. te leuk om te laten liggen. 

body butter kokos (50ml)
Van de body butter ben ik helemaal fan geworden. Hij smeert fijn, mijn huid wordt er zacht van. En heel belangrijk het ruikt lekker!! nou moet ik toegeven dat, het niet helemaal naar kokos ruikt als dat ik gewend ben. bij de meeste kokos producten ruik je de kokos heel sterk. Het is meer kokos met een geparfumeerd luchtje aan maar niet verkeerd. Deze geur is minder sterk wat ik eigenlijk ook wel heel fijn vind. Ik vind het zelfs lekker ruiken. 

Avril Lavigne ''black star'' (15ml)
Black star van Avril Lavigne. Gewoon gekocht bij de etos, ik weet niet meer hoe duur maar de prijs viel mee voor een parfum. Het luchtje is zoet maar tegelijkertijd ook wel kruidig. Het is fris en geeft me weer een beetje lente gevoel. Omdat het fris en zoet/kruidig is! I love it 


anti klit ''Gliss kur'' (200ml)
Anti klit spray ik gebruik het echt heel vaak. Het zorgt dat mijn haar weer doorkambaar wordt. Ook geeft heet een mooie glans. En op de verpakking staat zelfs dat het beschermt tegen klitten? Of het beschermt I don't know maar de klitten komen er wel gemakkelijk uit. Of het lekker ruikt? nee, sorry maar ik hou niet zo van deze geur. Banaan nee dank je de roze variant van Gliss kur vond ik veel lekkerder ruiken. Dus als deze op is wil ik toch weer de roze Gliss kur. 



Hand crème Nivea (100ml)
De crème trekt redelijk snel in. Maakt mijn handen zachter en soepeler. Ook mijn nagels worden er veel sterker van. Ik heb namelijk hele broze nagels. En als ik maar vaak genoeg mijn handen insmeer met Nivea hand crème worden mijn nagels sterker! Plus het ruikt subtiel en zacht.



Doorzichtige nagellak Maybelline (10ml) - eyeshadow base Essence (4ml) - eyeliner pen Essence (1ml)
Zoals ik al zei heb ik broze nagels. Door deze nagellak worden mijn nagels sterker, beschermd en ze gaan glazen. 

De eyeshadow base gebruik ik gewoon standaard elke dag voor dat ik oogschaduw opdoe. Hij is fijn zo simpel is dat :)

De eyeliner is erg persoonlijk. De een houd van een kwastje de ander van een pen de ander weer wat er tussen in zit. Zelf vind ik de pen het fijnst hiermee kan ik een perfecte strakke lijn maken. En het houd handig vast en is erg snel. Voor als je in de ochtend in tijd nood zit.


Nou dat waren mijn favorieten van deze maand. Hebben jullie ook zo je favorieten? Welke dan? Laat weten bij de comments?

see you soon,
Hannah

3 opmerkingen:

Littlefashiolista zei

die bodybutter is echt heerlijk!

Elana zei

Leuk artikel! Bodybutters zijn echt geweldig!
Liefs,
xx

F zei

Ik ben benieuwd naar die basis, ik gebruik nu die van catrice. Leuke favo's :)