dinsdag 31 juli 2012

Shoplog Parijs, Brugge en Den Bosch

De laatste tijd heb ik weer wat geshopt! Het is eigenlijk alweer een lange tijd geleden dat ik naar Parijs ben geweest met school (nog zelfs voor de zomervakantie) Ik heb jammer genoeg niet veel geshopt maar ik wilde jullie het toch nog laten zien. Ook heb ik in Den bosch gewinkeld en in Brugge! Lees verder als je de geshopte spulletjes wilt zien!


Ik zocht al een tijdje voor een lichte broek. Ik vond deze bij de zara in Brugge. Hij staat echt heel erg leuk en zit erg fijn. Hij was volgens mij €25,95.



We liepen in Brugge langs de H&M en eigenlijk zouden we er niet heen gaan, want we kunnen zo vaak naar de H&M, toch zijn we even gaan kijken. Hier in Nederland had ik dit broekje ook al gezien en vond hem al erg mooi ( ik heb geen idee waarom ik hem niet heb gekocht) Toen ik hem daar zag staan was ik verkocht! Op dit moment ben ik obsessed met deze kleur! Het broekje zit erg mooi, hij is niet te strak maar ook niet te wijd gewoon perfect dus en voor maar 10 euro.



Dit hempje komt van de New Yorker. Hij viel me op door die mooie kraaltjes. De kleur is prachtig en het model is ook erg leuk. Hij loopt een beetje wijder onder. De prijs weet ik niet meer maar hij was rond de 8 euro.


 Wat ik al zei, ik ben met school naar Parijs geweest. Wauw wat is het mooi daar. Natuurlijk heb ik fotos gezien van de eifeltoren en alles, maar als je daar eenmaal bent is het 100 keer mooier!! We hebben van alles daar gezien. We hadden ongeveeer iets meer dan een uurtje om te shoppen. Dus we hebben effe gespeedshopt (als dat een woord is:p) Er was een mega winkelcentrum met echt te gekke winkels. We liepen door de H&M en ik zag een heel mooi broekje met bloemetjes. Helaas mijn maat maat zat er niet bij. Snel liep ik door de tally weijl en mijn oog viel op dit prachtig broekje! Hij was gewooon bijna hetzelfde als die van de h&m. Hij was 20 euro.


Ik zocht naar leuke hakken voor in de zomer, en wow die had ik snel gevonden! Bij de Extrastar zag ik deze hakken liggen en ik moest ze gewoon hebben. De stijl vind ik top de kleur vind ik geweldig en het is een sleehak dus dat maakt het veel makkelijker lopen. De sleehak is wat anders dan gewoonlijk maar ik vind dat juist heel leuk. Ze zijn 10 cm en ze kosten 25 euro.


Eigenlijk heb ik zat van die aardekleuren maar toch wilde ik dit palletje van essence eens proberen. Hij heeft mooie kleurtjes en is erg goed gepigmenteerd. Dat ander pallet komt van de big bazar ook deze wilde ik uitproberen. Sommige kleuren zijn heel mooi gepigmenteerd andere weer niet. Ze waren allebij 3 euro.


Nadat ik een broekje in het turquois had heb gekocht moest ik een bijpassende lakje. Het is niet een van de fijnste lakjes maar na 2 laagjes dekt hij erg mooi. De kleur draag ik nu echt al weken en behoort zeker tot mijn favorieten. Ik kocht hem in Brugge het winkeltje heette iets van pimkie (volgens mij) en hij was 3 euro.


En als laatste heb ik nog een zonnebril gekocht. Niet heel bijzonder het is een neppe rayban, ik heb hem bij de New Yorker gekocht voor maar 5 euro. Ik heb hem vooral gekocht omdit dit een van de weinige brillen is die gewoon goed past, bijna elke bril is te groot en blijft echt niet zitten maar deze zit goed. De kleur is goud/brons.

Op de eerste foto zie je ook nog een mint kleurig hempje. Voor 5 euro bij de H&M gekocht.
Dit was mijn shoplog! Hebben jullie nog veel geshopt de laatste tijd? Let me know!

liefs,
Keava

13 opmerkingen:

Anoniem zei

leuke aankopen!

Marlyssa zei

Leuk shoplogje! Vind de spijkerbroek en het nagellakje erg leuk :)

c zei

goed geshopt hoor! leuke items :)!

<3

Littlefashiolista zei

wat een geweldige aankopen!

Nancy zei

Super leuke aankoopjes! Vooral de hakken en bloemetjes short, wauw!

MIRTE zei

Leuke items! Vind je shortjes erg leuk!

The Fashion Moodboard zei

Je hebt leuke dingen gekocht!

xoxo
www.thefashionmoodboard.com

lucia m zei

loving the sandals!

xx

www.aroundlucia.com
www.aroundlucia.com

Unknown zei

Leuke aankoopjes

MissEvie.nl zei

Wat een leuke shoplog!! Mooie dingen geshopt! :-)

Unknown zei

Dat bloemetjes shortje is heel leuk!:)

Malou zei

Wat een leuke aankopen!

Lotte zei

Leuke spulletjes heb je allemaal gekocht!