woensdag 11 april 2012

Sephora actie shoplog

zoals ik in mijn vorige post had verteld was er ''de actie van Sephora'' 3 artikelen voor maar 10 euro. Dus hier mijn 3 producten !!

Gelukkig waren nog niet alle schappen leeg, toen ik aankwam bij de Sephora. En heb nog 3 leuke producten kunnen score. De actie was van 21 maart tot 8 april. Ik weet al niet meer wanneer ik was gegaan maar het was die dag wel heel druk in de Sephora. En het duurde ook even voordat ik tussen de oogschaduws kon snuffelen. En het was een grote kliederboel bij de foundations. Met kapotte doppen en foundation klodders in en op de bakken.


De oogschaduw vind ik erg fijn. Hij geeft ook goed af met een kwastje. Een redelijk pigment en ik vind het wel een hele mooie kleur te hebben. Ik ben sowieso al fan van bruin tinten.

natural brown N 08 Deze lipgloss kwam ik tegen en ik vond hem roze maar leuk! later kwam ik erachter dat het ook nog eens een grappig maar fijn kwastje/sponsje had. De kleur is tja roze geen glitters maar wel een mooie glans.

pin-up pink 11

De foundation vind ik prima verder niet heel bijzonder. Het pompje is handig in gebruik. Handiger dan een tube vind ik persoonlijk. En de foundation smeert goed uit.

R20

Hebben jullie nog iets gekocht met de actie ''prijzen circus''? of hebben jullie iets meegemaakt tijdens deze actie? Laat het weten in de comments.

liefs,

Hannah

7 opmerkingen:

Malou zei

Wat een mooie producten! Ik heb niks gekocht tijdens het prijzencircus..

Lonneke zei

Ik heb niks gekocht...
Leuke producten gekocht! liefs.

Unknown zei

cute!!!

http://glamourgirl-bg.blogspot.com/

Cherel zei

Mooie producten!
Ik heb helaas niets kunnen kopen...
xoxo

Springvibes zei

Hele leuke dingen ! Mooie oogschaduw !
x Ella

Joyce zei

Bedankt voor je leuke reacties! Jij hebt ook leuke dingen gekocht zeg, die oogschaduw ziet er goed uit. Die lipgloss heeft een grappig kwastje, lijkt me wel handig! En een hele mooie kleur :)

Dorien zei

Vorig jaar heb ik ook wat met deze actie gekocht, jammer dat ik 'm dit jaar gemist heb :( ! Maar goed, hopelijk kom ik nog toe tot volgend jaar met de productjes en dan sla ik dan opnieuw mijn slag ;) !